Αρχική
Προφίλ
Άλμπουμ
Ασημοτυπία
Βιβλιοδεσίες
Διδακτορικές Διατριβές
Ιατρικά Βιβλία
Κουτιά Βιβλίων και Εγγράφων
Νομικά Βήματα
Πτυχιακές Εργασίες
Βιβλίο Ευχών και Επισκεπτών
Χρυσοτυπία
Συντήρηση Βιβλίων
Menu Εστιατορίων
Cookies
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Επικοινωνία    
Sitemap
  Προφίλ


Η επιχείρησή μας “ΑΦΟΙ ΜΠΑΜΠΑΗΣ Δ. & Π. Ο.Ε.” ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1958 από τον Μπαμπάη Ανδρέα, βιβλιοδέτη με πείρα 47 χρόνων στο χώρο της καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας.

Η εταιρεία μας προσφέρει στους πελάτες της άριστη ποιότητα καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας με το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό της και την υψηλή κατάρτισή τους.

Το 1990 εντάχθηκαν στην επιχείρηση οι δύο γιοι του Μπαμπάη Ανδρέα, Δημήτριος και Παναγιώτης, και η επιχείρηση ονομάστηκε “Μπαμπάης Ανδρέας και Υιοί Ο.Ε.”.

Το 2006 αποχώρησε από την επιχείρηση ο Μπαμπάης Ανδρέας λόγω συνταξιοδότησης και ανέλαβαν τη διοίκηση της εταιρείας οι δυο υιοί με μεταβολή της επωνυμίας σε “Μπαμπάης Δημήτριος & Παναγιώτης ΑΦΟΙ Ο.Ε. - Καλλιτεχνικό Βιβλιοδετείο”, ενώ ο πατήρ Μπαμπάης Ανδρέας διατηρεί θέση τεχνικού συμβούλου της εταιρείας με πολυετή πείρα στο χώρο της καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει βιβλιοδεσία παντός είδους βιβλίων. Πτυχιακές εργασίες, διδακτορικές διατριβές με γράμματα εμπρός και στη ράχη με 20 €. Νομικά, ιατρικά, λογοτεχνικά, εγκυκλοπαίδειες, παντός είδους εφημερίδες. Κατασκευές άλμπουμ, εξ ολοκλήρου χειροποίητα, σε σχήματα μεγάλα ή μικρά, κατασκευή με ριζόχαρτο, με φυσικό δέρμα, πανόδετα, λινόδετα, χαρτόδετα ή με δερματίνη.

Κατασκευάζουμε επίσης βιβλία ευχών, κουτιά από ύφασμα και δέρμα και άλμπουμ φωτογραφιών, ευχών, μενού εστιατορίων–bar-ξενοδοχείων με λογότυπο.

Αναλαμβάνουμε εκτυπώσεις και ψηφιακές εκτυπώσεις παραδοτέα με τη βιβλιοδεσία.

Πελάτες μας εκτός των πολλών ιδιωτών σε όλη την Ελλάδα -όπως γιατροί, δικηγόροι, συγγραφείς, ποιητές, αρχιτέκτονες, κ.τ.λ.- είναι μεγάλες εταιρείες, δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμοί, πανεπιστημιακά ιδρύματα και ασφαλιστικά ταμεία, όπως ΙΚΑ, Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, Δήμος Πειραιά, Δήμος Αθηναίων, Πανεπιστήμιο Αθηνών, ΤΕΙ Αθηνών, Βουλή των Ελλήνων, Υπουργείο Τύπου, Ευγενίδειο Ίδρυμα, κ.λ.π.

Η εταιρεία μας εγγυάται την άριστη ποιότητα υλικών και υψηλής καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας. Περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Με τιμή,

ΑΦΟΙ Δημήτριος & Παναγιώτης Μπαμπάης Ο.Ε.